Sint-Truidensesteenweg 636 - 3300 Hakendover
Tel.: 0475 20 06 94
Contacteer ons!
Wij doen alles weer blinken!

Industriële reiniging in Tienen

Danny Dewil bvba is een schoonmaakbedrijf uit Tienen met meer dan 30 jaar ervaring op zijn naam. Ons team bestaat uit ervaren schoonmakers die professionaliteit hoog in het vaandel dragen. Wij zijn niet tevreden tot alles er weer als nieuw uitziet! U kunt bij ons terecht voor een industriële reiniging in heel België.

Onze diensten

Wij verzorgen een deskundige industriële reiniging van onder meer kantoren, conferentiezalen en magazijnen. Ook voor zwembaden en wasplaatsen kunt u beroep doen op onze diensten. Wij hebben daarnaast uitgebreide ervaring met het kuisen van hotelkamers, vasttapijten en reclameborden. Vergeet natuurlijk niet uw daken, dakgoten, gevels en opritten, want deze hebben af en toe ook een goede schoonmaakbeurt nodig. U kunt ons ook inhuren voor het kuisen van ramen en zonnepanelen in de regio van Tienen. Heeft u onlangs een brand of een overstroming gehad? Danny Dewil bvba helpt u om de brand- en waterschade op te kuisen!

 

Wij staan niet alleen in voor een deskundige reiniging, maar verzorgen ook de coördinatie, controle en opvolging. Vraag nu een gratis offerte aan!

 

Download hier voor de techenische -  en veiligheidsfiche

 

Clikc+