Sint-Truidensesteenweg 636 - 3300 Hakendover
Tel.: 0475 20 06 94
Contacteer ons!
Voor uw renovaties binnens- en buitenshuis

Renovatiewerken in Tienen

Danny Dewil bvba is uw partner voor renovatiewerken in Tienen. Bent u bezig met renovaties en kunt u wel wat hulp gebruiken? Contacteer ons voor een gratis offerte! Wij hebben 30 jaar ervaring en garanderen u kwaliteit en een professionele service.

Van oprit tot zwembad

Wij bieden een groot aantal verschillende diensten aan in onderhoud, herstellingen en renovaties in de regio van Tienen. Zo kunt u ons inschakelen voor renovaties aan daken, maar ook voor renovaties aan gevels en aflopen. Bent u bezig met het verbouwen van uw badkamer? Wij helpen met sanitaire renovaties. Wij verzorgen echter niet alleen renovaties binnenshuis, maar ook buitenshuis. Zo hebben wij veel ervaring met het aanleggen en renoveren van terrassen, inritten en tuinen. Ook de aanleg van vijvers en zwembaden is ons niet onbekend.

 


 

Voor al uw renovatiewerken kunt u dus terecht bij Danny Dewil bvba uit Tienen. Ons team beschikt over uitgebreide ervaring en biedt een professionele service voor elke klus. Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.

Clikc+