Sint-Truidensesteenweg 636 - 3300 Hakendover
Tel.: 0475 20 06 94
Contacteer ons!
Een vlekkeloos uitzicht

Dé ruitenwasser in Tienen

Zoekt u een betrouwbare ruitenwasser in de regio van Tienen? Contacteer dan Danny Dewil bvba. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaaksector en garanderen een topservice. Afhankelijk van de hoogte, bereikbaarheid en de aard van de vervuiling, gebruiken we verschillende werkmethodes. Wij beschikken over een installatie die water verwarmt tot 40 à 50 graden, voor een properder resulaat. Zo garanderen we een efficiënte reiniging voor stralende ruiten.

Ook op hoogte

Als de ruiten niet hoog liggen, kunnen we gewoon een ladder gebruiken. Volgens de veiligheidsnormen moet er echter vanaf een bepaalde hoogte met een hoogwerker gewerkt worden. Heeft u liever een alternatief? Dat is mogelijk. Wij kunnen ook met de Puraclean-installatie werken. Bij deze methode wordt gedemineraliseerd water omhoog gebracht via een lange paal met daarop een borstel. Dit kan tot wel 20 meter hoogte! Dit is veilige werkwijze, aangezien er vanaf de grond gewerkt kan worden en ramen tot op een hoogte van 15 meter gewassen kunnen worden. Wij gebruiken hierbij gedemineraliseerd water, omdat er op deze manier geen strepen achterblijven. Dit wordt soms ook ‘paalwassen’ of ‘osmosewassen’ genoemd.

 

Woont u in de regio Tienen en zoekt u een professionele ruitenwasser? Neem dan snel contact met ons op voor een offerte!

Clikc+