Sint-Truidensesteenweg 636 - 3300 Hakendover
Tel.: 0475 20 06 94
Contacteer ons!
Voor al uw schoonmaakwerken

Schoonmaakbedrijf in Tienen

Danny Dewil bvba is hét schoonmaakbedrijf in Tienen! U kunt ons inschakelen voor zowel eenmalige als periodieke schoonmaakopdrachten, en dit over heel België. Wij werken met verschillende reinigingsmethoden, afhankelijk van de aard van de opdracht. Eenmalige opdrachten zijn bijvoorbeeld het kuisen van uw huis wanneer u verhuist. Wij kunnen zowel uw nieuwe als uw oude huis volledig onder handen nemen. Ook wanneer u verbouwingen heeft gedaan en uw huis onder het bouwstof zit, helpen wij u graag om de boel weer netjes op orde te krijgen. Daarnaast reinigen wij ook ramen, reclameborden, zonnepanelen en meer. Vraag nu een gratis offerte aan!

Een heldere service

Wij bieden u een gedetailleerde offerte voor al uw schoonmaakwerken in de regio Tienen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij kijken bijvoorbeeld naar de bestemming van de ruimtes en de intensiteit waarmee ze worden gebruikt. In overleg met u spreken we dan af hoe vaak de ruimtes moeten worden schoongemaakt en op welke wijze. Op basis hiervan berekenen we de benodigde tijd, waarna wij u een nauwkeurige offerte bieden.

 

Wij werken met verschillende reinigingsmethoden, zoals een handmatige of machinale reiniging en reiniging met osmosewater voor ruiten en zonnepanelen. Zo bent u altijd zeker van een efficiënte aanpak en een stralend resultaat! Wacht dus niet langer en contacteer schoonmaakbedrijf Danny Dewil uit Tienen voor een gratis offerte.

Clikc+