Contacteer ons voor uw
renovatie- en schoonmaakwerken

0475 20 06 94 Offerte aanvragen

Contacteer ons voor uw
renovatie- en schoonmaakwerken
0475 20 06 94

Danny Dewil bvba in Tienen renovatie- en schoonmaakwerken

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf of een klusjesdienst? Zoekt u een ruitenwasser of een vakman voor de renovatie van uw dak of sanitair? Zoek dan niet langer! Danny Dewil bvba is de expert die u zoekt voor al uw klussen en schoonmaakwerken in Tienen.

Van industriële reiniging tot renovatiewerken

Met zijn 38 jaar ervaring is deze meewerkende zaakvoerder van alle markten thuis. De uitgebreide vakkennis die Danny Dewil over de jaren heen opdeed, zorgt ervoor dat hij met zijn professioneel team van vakmannen al uw klussen klaart. Industriële reiniging, schoonmaken of opknapwerken aan uw woning of bedrijfsgebouw? Al deze werken worden uitgevoerd in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Bent u toch uit een andere regio? Aarzel niet om contact op te nemen want dit is steeds bespreekbaar!

De diensten die worden aangeboden zijn:

  • Industriële reiniging: uw werkplaatsen, kantoren of hotelkamers worden op professionele wijze gepoetst.
  • Ruitenwasser: als deskundige ruitenwasser kan u steeds vertrouwen op de beste resultaten. De drie verschillende toegepaste methodes doen uw ruiten weer stralen. Daarnaast wordt er gedemineraliseerd water gebruikt om geen strepen na te laten.
  • Schoonmaakbedrijf: zoekt u een betrouwbaar, degelijk schoonmaakbedrijf? Danny Dewil bvba verzorgt zowel eenmalige als periodieke schoonmaakwerken. De vakmannen gebruiken hiervoor verschillende reinigingsmethoden op maat.
  • Klusjesdienst: alle klusjes binnen- en buitenshuis worden voor u aangepakt, van montage- tot vloerwerk.
  • Renovatiewerken: vertrouw al uw renovatiewerken toe aan deze vakmannen. Zowel renovaties binnen- als buitenshuis, van dak tot sanitair, worden met alle deskundigheid uitgevoerd.

Kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs

Bent u benieuwd naar wat Danny Dewil bvba in Tienen voor u kan betekenen? Wenst u al uw klusjes en schoonmaakwerken door deze professional uit te laten voeren? Neem dan snel contact op voor een gratis offerte en ga de samenwerking aan voor:

  • Een onberispelijke afwerking
  • Een strikte naleving van de afgesproken tijden
  • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een juiste aanpak op maat, van reinigingsmethode tot renovatietechnieken

Lees nu snel de algemene verkoopvoorwaarden na en vertrouw al uw renovatie- en schoonmaakwerken toe aan deze expert!

Onze diensten

Betaalbaar voor iedereen

 

Schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf waar u terecht kan voor al uw schoonmaakwerken: van het poetsen van kantoorgebouwen tot het opruimen van waterschade. Professioneel team & langdurige samenwerking.

Link

 

Ruitenwasserij

Danny Dewil in Tienen is de ruitenwasser die u zoekt voor de schoonmaak van de ramen van uw huis of bedrijfsgebouw. Werken worden uitgevoerd met ladde, hoogtewerker of Puraclean-installatie.

Link

 

Renovatiewerken

Renovatiebedrijf Danny Dewil bvba brengt al uw renovatieprojecten, zowel binnen- als buitenshuis, tot een goed einde. Renovatie van daken, terrassen en badkamers mogelijk.

Link

Klantentevredenheid op zijn best

99% tevreden klanten

Danny Dewil bvba in Tienen zorgt steeds voor de beste samenwerking en de beoogde resultaten binnen vooraf afgesproken termijn. Deze vakman streeft naar 99 procent klantentevredenheid.

Mocht u bovendien opmerkingen hebben, kan dit steeds besproken worden. Dit schoonmaak- en renovatiebedrijf gaat meteen met uw bemerkingen aan de slag voor een constructieve en gezamenlijke oplossing!